سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سبک بودن نمای کرتین وال، مقاومت آن را در برابر عوامل طبیعی و محی

همانطور که در ابتدا گفتیم، نمای کرتین وال نوعی نمای شیشه ای به شمار می آید. در نگاهی جزئی تر به این موضوع گفتنی است که نمای کرتین وال به مانند پرده ای سبک است. اما سبک بودن یک نما نیازمند استحکام بالای آن است. در نمای کرتین وال ترکیبی از سبکی و در عین حال استحکام را در کنار هم خواهیم داشت. از این بابت این نما را کرتین وال یا همان دیوار پرده ای نام نهادند.

اجرای کرتین وال بر بدنه اصلی ساختمان، به وسیله پروفیل ها یا لامل ها انجام می گیرد. باید گفت که بیشتر وزن این سازه توسط لامل ها کنترل می شود و به عبارتی لامل ها وزن نما را به دوش می کشند.

همین موضوع اصل خود ایستایی نمای کرتین وال را ثابت می کند. طبق تحقیقات، نمای کرتین وال هیچ بار مرده و اضافی به بدنه اصلی ساختمان وارد نمی آورد. پس به نما هایی که بدون تحمیل وزن به بدنه ساختمان، بار سازه را به دوش می کشند، نماهای خود ایستا گفته می شود.

سبک بودن نمای کرتین وال، مقاومت آن را در برابر عوامل طبیعی و محیطی مثل زلزله و یا طوفان چندین برابر می کند.

در ادامه بحث لامل ها جنس لامل ها را بررسی خواهیم کرد. لامل ها با جنس های چوبی، فولادی، آلومنیومی و ... تولید و عرضه شده اند. اما اگر بخواهیم بهترین جنس آن را به شما معرفی کنیم، لامل های آلومینیومی بهترین انتخاب هستند. لامل آلومینیومی مقاومت و استحکام بالایی دارد و در عین حال سبک هستند. از این بابت بهترین انتخاب در بین لامل ها، لامل آلومینیومی است. لامل های فولادی به دلیل وزن بالایی که دارند، عایق بندی را دچار مشکلاتی می کنند.

اگر تا به این جای مبحث با مفهوم لامل به طور کامل آشنا نشدید، لازم می دانیم که بگوییم لامل ها همان سازه های آلومینیومی هستند که نمای کرتین وال بر روی آن ها قرار می گیرد. در واقع لامل ها در اطراف پروژه قرار می گیرند و شیشه ها به عنوان نما بر روی آن ها نصب می شوند.